Wax & hairspray

wax en hairspray by Falengreen

Wax nr. 15:
Nordic Ecolabel, sterke houdbaarheid
“by Falengreen” Wax geeft een sterke en flexibele houdbaarheid voor korte haren. “by Falengreen” Wax is niet kleverig, geeft een matte look, is gemakkelijk te gebruiken en laat toe om uw haar te modelleren gedurende de hele dag. Het is gemakkelijk uit te spoelen.
Tip: meng hem eens met Serum !
“by Falengreen” Wax is kleur-, geur- en parabeen vrij.
Geschikt voor alle haartypes, uitermate geschikt voor mensen die acne-gevoelig zijn of een gevoelige hoofdhuid hebben.
Beschikbaar in 75 ml.

n°15:  Bestellen in 75 ml.

 

Hairspray nr. 17 / 18:
sterke houdbaarheid en een mooie glans
Deze Hairspray voltooit uw kapsel en geeft een sterke houdbaarheid en glans die de hele dag blijft, zelfs bij vochtig weer. U krijgt merkbaar meer volume en glans in uw haar.
Hairspray nr. 17 zorgt voor een perfecte houdbaarheid zowel bij lang als kort haar en geeft uw haar een zachte glans. Voor het maken en behouden van zachte natuurlijke haarstijlen. U krijgt een professioneel resultaat dat de hele dag blijft. Zonder toegevoegde parabenen en vrij van parfum.
“by Falengreen” Hairspray is gemakkelijk terug uit te borstelen. U zal merken dat de haarlak stevig is zonder de haren te verzwaren of te beschadigen.
Onze Hairspray is best te gebruiken op droog haar voor een optimaal resultaat van stevigheid en duurzaamheid. U kan hem zowel voor als na het stylen gebruiken.
Beschikbaar in 100 ml en 300 ml.

n°17: Bestellen per 100 ml.
n°18: Bestellen per 300 ml.