Shampoo

by Falengreen shampoo n°1 en n°4

Shampoo nr. 01:
voor droog en gekleurd haar, vrij van SLS (sodium lauryl sulfate), vrij van parfum
“by Falengreen” shampoo bevat zonnebloemolie. Deze beschermt het haar tegen schadelijke UV-stralen van de zon en beschermt de kleur van uw haar. Uw haar heeft vocht nodig om er gezond en verzorgd uit te zien.
“by Falengreen” shampoo is gebaseerd op verschillende ingrediënten zoals: Guar bonen, koolzaadolie en kokosnootolie. Deze ingrediënten zorgen ervoor dat uw haar zacht en glanzend wordt en blijft.
De shampoo bevat ook aminozuren die het haar sterker maken en vitamine B5 dat voedend en vocht inbrengend is. Deze shampoo is SLS-vrij (sodium Lauryl sulphate, deze kan je huid uitdrogen). Shampoo nr. 01 is bijzonder geschikt voor mensen met roos, droge hoofdhuid, droge huid of psoriasis.
“by Falengreen” shampoo kan gebruikt worden door het hele gezin en is speciaal geschikt voor zwangere vrouwen. Beschikbaar in 250 ml en 1000 ml.

Shampoo / volume nr. 02:
normaal en gekleurd haar, zonder parfum
“by Falengreen” Volume Shampoo zorgt voor meer volume in uw haar. Tegelijkertijd is het vocht inbrengend en voedend. Veel mensen vinden dat vocht inbrengende producten het haar verzwaren, maar “by Falengreen” Volume Shampoo hoeft u zich daar niet ongerust over te maken.
“by Falengreen” Volume Shampoo bevat zonnebloemolie. Deze beschermt het haar tegen schadelijke UV-stralen van de zon en zorgt ervoor dat uw haarkleur langer mooi blijft. De Volume Shampoo bevat ook aminozuren die het haar sterker maken en vitamine B5 dat voedend en vocht inbrengend is.
“by Falengreen” Volume Shampoo is gebaseerd op verschillende ingrediënten zoals: Guar bonen, koolzaadolie en kokosnootolie. Deze ingrediënten zorgen ervoor dat het uw haar zacht en glanzend maakt.
“by Falengreen” shampoo kan gebruikt worden door het hele gezin. Beschikbaar in 250 ml en 1000 ml.
Shampoo nr. 03: is een variatie van shampoo nr. 01, maar met de zachte geur van citrusvrucht. Shampoo nr. 04: is een variatie van shampoo nr. 02, maar met een milde geur van citrusvrucht.

Bestellen per 250 ml.

n°01: droog en gekleurd haar 250 ml.
n°02: normaal en gekleurd haar 250 ml.
n°03: droog en gekleurd haar met parfum 250 ml.
n°04: normaal en gekleurd haar met parfum 250 ml.

Bestellen per 1000 ml.

n°21: droog en gekleurd haar 1000 ml.
n°22: normaal en gekleurd haar 1000 ml.
n°23: droog en gekleurd haar met parfum 1000 ml.
n°24: normaal en gekleurd haar met parfum 1000 ml.