Serum & Spray

Hair Serum nr. 11:
zonder siliconen en parfum, middelmatige stevigheid
“by Falengreen” Hair Serum is geschikt voor alle haartypes. Mensen met lange haren hebben soms last van gespleten of droge punten die afbreken. “by Falengreen” Hair Serum zorgt ervoor dat de haarpunten er terug gezond en sterk uitzien.
Hair Serum is uiterst geschikt om te gebruiken bij weerspannig en krullend haar. Het zorgt voor een schitterend en glanzend effect en maakt je haar gemakkelijk te modelleren.
Het haalt statische elektriciteit uit het haar en zorgt voor een mooie glans, de hele dag lang.
De vochtinbrengende eigenschappen van “by Falengreen” Hair Serum voeden en verstevigen het haar. Het bevat ingrediënten zoals proteïnen die je haar voeden, beschermen tegen externe factoren en vochtinbrengend zijn.
Het kan gebruikt worden op nat en droog haar.
n°11: Bestellen in 150 ml.

Volume Spray nr. 13:
voedend, zonder parfum, soepele stevigheid “by Falengreen” Volume Spray zorgt voor volume en glans. Uw haar blijft licht en glanzend gedurende de hele dag en uw kapsel blijft de hele dag in vorm zitten. Het product is vocht inbrengend voor de hoofdhuid en beschermt de kleur van uw haar. Het is erg gemakkelijk om mee te werken en perfect voor het maken en in model houden van kapsels. “by Falengreen” Volume Spray bevat geen zouten die het haar kunnen uitdrogen of keratine en kleur uit uw haar halen.
“by Falengreen” Volume Spray maakt uw haar sterker en bevat proteïnen die vocht inbrengend zijn en beschermen tegen de schadelijke UV-stralen.
n°13: Bestellen in 150 ml.